«Eβέρτον για Ολυμπιακό»

«Eβέρτον για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Eβέρτον για Ολυμπιακό»

bet365

Ο Εβέρτον της Μπράγκα είναι ένας από τους στόπερ που εξετάζει ο Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό, με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι παραχωρείται με 550.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την «Ο' Jogo» ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπράγκα Εβέρτον παραχωρείται από τον πορτογαλικό σύλλογο, ωστόσο τα δικαιώματά του ανήκουν στην Κορινθιανς Αλαγκοάνα. Η Μπράγκα έχει αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό για δύο χρόνια, δηλαδή θα τον έχει στο δυναμικό της ως το καλοκαίρι του 2013.

Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να αποκτήσει έστω το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη από τον βραζιλιάνικο σύλλογο, ψάχνει τρόπους να τον παραχωρήσει αυτό τον χρόνο χωρίς να βγει χαμένη.

Αν ο Ολυμπιακός διαθέσει το ποσό των 550.000 ευρώ τότε θα κάνει δικό του τον Εβέρτον. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο παίκτης απασχολεί σοβαρά τους «ερυθρόλευκους» λόγω της πολύ καλής άποψης που έχει γι αυτόν ο Ζαρντίμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα