Χωρίς Ιμπαγάσα στην Πορτογαλία

Χωρίς Ιμπαγάσα στην Πορτογαλία

Gazzetta team
Χωρίς Ιμπαγάσα στην Πορτογαλία

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τελικά δεν θα δώσει το παρών στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία, καθώς παρότι προσπάθησε, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σειρά των αναμετρήσεων στη χώρα του Λεάντρο Ζαρντίμ ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την πορεία του προς την επιστροφή, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για τα φιλικά. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα με τον Αργεντινό σε αυτά.

Μαζί του θα μείνουν και ο Μιραλάς με τον Φουστέρ, για τους οποίους ωστόσο η απόφαση ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενη. Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Τζιμπούρ με τον Ιμπαγάσα έκαναν ατομικό στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ ο Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, προπονήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Αφού χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με συνεχείς εναλλαγές, στη συνέχεια δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και έπαιξαν δίτερμα.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Λυκογιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζαρντίμ βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και τη Δευτέρα (23/7) θα υποδεχθεί την ομάδα του για τα προγραμματισμένα φιλικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα