Mέλος και ο Ζιλμπέρτο!

Mέλος και ο Ζιλμπέρτο!

Gazzetta team
Mέλος και ο Ζιλμπέρτο!

bet365

Μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έγινε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος θέλησε να συνδράμει και αυτός στην προσπάθεια σωτηρίας της πρώην ομάδας του. «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, ιστορία, παράδοση», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

Η ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» αναφέρει

«Μαζί μας και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο τεράστιος Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ένας από εμάς. Ο μεγαλύτερος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής που φόρεσε την πράσινη φανέλα έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του τριφυλλιού».

Μάλιστα , φιλοξενούνται και δηλώσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ. Είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι παράδοση. Κάτι παραπάνω από απλά μια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είμαστε όλοι μας. Έγινα και εγώ μέλος στη νέα αυτή προσπάθεια. Ελάτε μαζί μας να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα