Ζάμπλουτος «νονός» για Ρεάλ

Ζάμπλουτος «νονός» για Ρεάλ

Ζάμπλουτος «νονός» για Ρεάλ

bet365

Η «Fly Emirates» δίνει 265 εκατ. ευρώ στους Μαδριλένους με την προϋπόθεση το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να μετονομαστεί για πέντε χρόνια σε «Fly-Emirates-Bernabéu»!

Το να μετονομάζονται γήπεδα έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια. Φυσικά αυτό το φαινόμενο δεν αποτελεί κάποιο βίτσιο των διοικούντων των συλλόγων, αλλά έναν τρόπο να βάλουν πολλά εκατ. ευρώ στα ταμεία τους. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί στους μεγάλους της Ισπανίας. Φαίνεται ωστόσο, πως και αυτό το άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να αλλάξει ονομασία.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 4.70 στην betfair

Βέβαια στην περίπτωση των Μερένγκες το ζήτημα είναι πολύ λεπτό, μιας η έδρα της φέρει το όνομα του σημαντικότερου παράγοντας της ιστορίας της, αυτόν που την κατέστησε Βασίλισσα του ποδοσφαίρου, τον Σαντιάγο Μπερναμπέου των έξι Πρωταθλητριών! Τι γίνεται λοιπόν όταν κάποια εταιρεία σου προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 53 εκατ. ευρώ ανά σεζόν για να βάλεις το όνομα της στο γήπεδο σου;

Σε αυτό το ιστορικό δίλημμα καλείται λοιπόν να δώσει λύση ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιας και η μεγάλη αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «Fly Emirates» που σπονσοράρει και την Αρσεναλ,, προσφέρει για χορηγία πέντε ετών 265 εκατ. ευρώ! Το τίμημα είναι να γίνει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου»... «Fly-Emirates-Bernabéu»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα