«Θέλουν προσωρινή ενημερότητα»

«Θέλουν προσωρινή ενημερότητα»

Γιώργος Τσακίρης
«Θέλουν προσωρινή ενημερότητα»

bet365

Ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε για τη συνάντηση με τον υφυπουργό οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και την ανάγκη πωλήσεων παικτών της ΑΕΚ...

Η ανάγκη στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ για ρευστό είναι η αιτία για τις πωλήσεις παικτών που έχουν γίνει μέχρι τώρα σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρέλο ο οποίος με δηλώσεις του στον Libero 107,4 αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε με τον υφυπουργό οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη από τον οποίο ζήτησε να παραχωρηθούν προσωρινές ενημερότητες.

Για το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης :

"Έγινε μια συνάντηση καθώς τα προβλήματα των ομάδων στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και θα πρέπει η Πολιτεία να δει το θέμα διαφορετικά. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα, τα προβλήματα αγγίζουν όλες τις ομάδες και πρέπει να λυθούν. Αναφέρομαι σε θέματα όπως η αποπληρωμή των χρεών σε περισσότερες δόσεις, η φορολόγηση των συμβολαίων που εκτινάχθηκε, η φορολόγηση των εισιτηρίων και άλλα θέματα. Όλες οι ομάδες επιθυμούν να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα γιατί το βάρος είναι μεγάλο"

Για την σύμπνοια που φαίνεται να υπάρχει στην λίγκα :

"Είναι κοινό το μέτωπο όλων των ομάδων στην λίγκα, άλλωστε υπάρχει και το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου με την Nova, δεν μπορεί το προϊόν να υποβαθμιστεί γιατί τα έσοδα θα μειωθούν ακόμη περισσότερο. Έτσι υπάρχει κοινό μέτωπο των ομάδων της λίγκας για να βρεθεί λύση στα προβλήματα και να μην υπάρξει προβλήματα στο πρωτάθλημα, που πρέπει να αρχίσει στην ώρα του και με 16 ομάδες αλλιώς σίγουρα θα χαθούν χρήματα"

Για την βούληση της πολιτείας, ο κ. Δημητρέλος είπε :

"Η συνάντηση έγινε με τον κ. Μαυραγάνη και αντιλήφθηκα ότι η πολιτεία είναι στο πλευρό των ομάδων, αυτή είναι και η στάση του κ. Ιωαννίδη, που θέλει να βοηθήσει. Θέσαμε τα θέματα και θα περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα συμβεί. Κατέθεσα επίσης προσωπικά μια πρόταση στο υπουργείο, να δοθεί προσωρινά (για 2-3 μήνες) φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στις ομάδες ώστε να κερδίσουν χρόνο και να εξασφαλίσουν κι άλλους πόρους για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους"

Κλείνοντας, ο κ. Δημητρέλος αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ λέγοντας :

"Κάναμε πωλήσεις καθώς έπρεπε να βρεθεί άμεσα ρευστό για την ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς με ταλέντο στην ομάδα και πιστεύω ότι αγωνιστικά θα πάμε καλά και δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πιστεύω ο κόσμος της ΑΕΚ να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης και να "φύγουν" πολλά διαρκείας που θα είναι ανάσα για την ΑΕΚ και θα βοηθήσουν να λυθούν πολλά θέματα που εκκρεμούν"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα