Λεβερκούζεν και... άλλοι για Σταφυλίδη!

Λεβερκούζεν και... άλλοι για Σταφυλίδη!

Gazzetta team
Λεβερκούζεν και... άλλοι για Σταφυλίδη!

bet365

Στο στόχαστρό τους έχουν βάλει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες των Σταφυλίδη και είναι έτοιμες να καλύψουν την ρήτρα (1,5 εκατ. ευρώ) του παίκτη, μεταξύ των οποίων βρίσκεται η Λεβερκούζεν.

Οι εφμανίσεις του Έλληνα μπακ του ΠΑΟΚ με την Εθνική ομάδα Νέων στο Euro under 19 δεν πέρασαν απαρατήρητες. Το όνομα της Μάντσεστερ Σίτυ... έπαιξε για τον Σταφυλίδη, ωστόσο άλλες ομάδες είναι εκείνες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον παίκτη και μάλιστα είναι έτοιμες να δώσουν και το 1,5 εκατ. ευρώ στον Δικέφαλο, ποσό που είναι η ρήτρα του νεαρού άσου.

Μεταξύ των ομάδων βρίσκεται και η Λεβερκούζεν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», με το θέμα αν προχωρήσει και καταβληθεί η ρήτρα τότε όλα θα είναι στο χέρι του Σταφυλίδη ο οποίος θα πάρει και την απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα