Κλήρωση-ανάσα για Παναθηναϊκό

Κλήρωση-ανάσα για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Κλήρωση-ανάσα για Παναθηναϊκό

bet365

Λουκούμι έκατσε η κλήρωση στον Παναθηναϊκό. Περνώντας τη Μάδεργουελ παίρνει βαθιά ανάσα το ταμείο του «τριφυλλιού». Στη Σκωτία το πρώτο ματς.

Η σημερινή κλήρωση της Νιόν χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League την Μάδεργουελ. Οι «πράσινοι» θα παίξουν στις 31 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία και στις 8 Αυγούστου τη ρεβάνς στην Αθήνα.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Ο Παναθηναϊκός με πρόκριση επί της σκωτσέζικης ομάδας διατηρεί ζωντανό το όνειρό του για τους ομίλους του Champions League (βάζει στα ταμεία του 17 εκατομμύρια ευρώ) όπου θα διεκδικήσει την είσοδό του μέσω των πλέι οφ. Παράλληλα, θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League με έσοδα μίνιμουμ τα 6 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την κλήρωση των πλέι οφ του Champions League, στις 10 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μάλαγα, Ουντινέζε, Λιλ, Γκλάντμπαχ και Φενερμπαχτσέ. Αν πάντως, ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από τη Μάδεργουελ θα έχει και δεύτερη ευκαιρία καθώς θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League

Τα ζευγάρια του γ΄ προκριματικού γύρου

Μάριμπορ/Ζελένιτσαρ - Σάλτσμπουργκ
ΜΠΑΤΕ / Βάρνταρ - Ντεμπρετσένι
Κλουζ - Σλόβαν Λίμπερετς / Σαχτάρ Καραγκάντι
Άντερλεχτ - Σάμροκ Ρόβερς / Εκράνας

Ολίσες / Σέριφ - Λουντογόρετς / Γκνκ Ντίναμο
Σέλτικ - HJK Ελσίνκι / ΚΡ
Μόλτε / Βέντσπιλς -Φλόρα Ταλίν / Βασιλεία
Ζίλινα / Χάποελ Σιμόνα - Νέφτσι / Ζεσταφόνι
ΑΕΛ Λεμεσού / Λίνφιλντ - Βαλέτα / Παρτίζαν

Φενεμπαχτσέ - Βασλούι
Μάδεργουελ - Παναθηναϊκός
Κοπεγχάγη - Μπριζ
Ντιναμό Κιέβου - Φέγενορντ

Απευθείας στη φάση των ομίλων του Champions League μπαίνουν οι Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γ., Μπάγερν, Ρεάλ, Αρσεναλ, Πόρτο, Μίλαν, Βαλένθια, Μπενφίκα, Σαχτάρ, Ζενίτ, Σάλκε, Μαν. Σίτι, Ολυμπιακός, Αγιαξ, Γιουβέντους, Παρί Σ.Ζ., Γαλατάσαραϊ, Ντόρτμουντ
Μονπελιέ, Νόρτζελαντ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα