Κάλεσμα πληρωμής στον κόσμο!

Κάλεσμα πληρωμής στον κόσμο!

Γιώργος Τσακίρης
Κάλεσμα πληρωμής στον κόσμο!

bet365

Οπως αναμενόταν η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ανάγκη καταβολής χρημάτων από τους οπαδούς της προκειμένου να ανταποκριθεί η εταιρεία στις υποχρεώσεις

Την ημέρα που η ΕΕΑ αναγνωρίζει τους Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά ως τα μεγάλα αφεντικά βάσει ποσοστών μετοχών τους στην ΠΑΕ ΑΕΚ οι διοικούντες την ομάδα υποχρεώνονται σε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο της Ενωσης προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πληρώσει η ΠΑΕ τις υποχρεώσεις της.

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η διοίκηση της ΑΕΚ γνωστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι οπαδοί της ομάδας να συνεισφέρουν οικονομικά και να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που... τρέχει για την «κιτρινόμαυρη» εταιρεία με σκοπό να ανταποκριθεί στις άμεσες οικονομικές της υποχρεώσεις...

«Για να μπορέσει η ΑΕΚ να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της, παρακαλούμε τους φιλάθλους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια σωτηρίας μέσω των αιτήσεων συμμετοχής αλλά και όσους δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα την αίτηση και επιθυμούν να το κάνουν, να καταθέσουν το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5137-053517-831, IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831, SWIFT CODE: PIRBGRAA) με την αιτιολογία "Α.Μ.Κ. ΠΑΕ ΑΕΚ".

Το ποσό αυτό θα κατατίθεται έναντι της εξαγγελθείσας μελλοντικής αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στην Γενική Συνέλευση της 1ης Αυγούστου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα