«Αγοράζει Γκρέκο ο Ολυμπιακός»

«Αγοράζει Γκρέκο ο Ολυμπιακός»

«Αγοράζει Γκρέκο ο Ολυμπιακός»

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο από τη Ρόμα με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του παρουσιαστή του «SportItalia1», Αλφρέντο Πεντούλα.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο απο την Ρόμα με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του παρουσιαστή του «SportItalia1», Αλφρέντο Πεντούλα, το σίριαλ του 26χρονου αριστεροπόδαρου μέσου της Ρόμα ενδέχεται να έχει θετική τροπή για τους «ερυθρόλευκους», με την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη.

«Αποκλειστικό: Γκρέκο και Ολυμπιακός, γίνονται «εμείς»», ανέφερε ο τίτλος στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του εν λόγω Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος ανέφερε πως...

«Ο Ολυμπιακός πλησίασε τις τελευταίες ώρες με τη Ρόμα στη συμφωνία για τον Γκρέκο και λίαν συντόμως αναμένεται να «τελειώσει» το θέμα». Μάλιστα, υπογράμμιζε πως «οι Πειραιώτες δεν θα αποκτήσουν τον Γκρέκο με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, αλλά θα αγοράσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή».

Να τονίσουμε ότι το όνομα του Λεάντρο Γκρέκο τέθηκε επί τάπητος στην σύσκεψη κορυφής που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τους τρεις άνδρες να αποφασίζουν πως ο Γκρέκο πληροί όλες τις προδιαγραφές για τον χαφ που αναζητούν.

Είναι πολύ πιθανό στην «στροφή» της διοίκησης του Ολυμπιακού για αγορά του Γκρέκο, να έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ασφυκτικό «πρέσινγκ» της Πεσκάρα προς την διοίκηση των «τζιαλορόσσι« για την απόκτηση του παίκτη. Με άμεση συνέπεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες να θέλησαν να κάνουν την υπέρβαση, ώστε να κάνουν δικό τους τον 26χρονο αριστεροπόδαρο μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα