Ατομικό ο Τζιμπούρ

Ατομικό ο Τζιμπούρ

Ατομικό ο Τζιμπούρ

bet365

Σε ατομικό πρόγραμμα αρκέστηκε προληπτικά ο Ράφικ Τζιμπούρ, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό, με άμεση συνέπεια να μην λάβει μέρος ο Αλγερινός φορ στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης. Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του 28χρονου φορ.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ήρθε να προσθέσει το όνομά του στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν πήρε μέρος στην πρωϊνή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» λίγω ενοχλήσεων στον αριστερό του προσαγωγό και αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων», οι ενοχλήσεις του 28χρονου φορ προέρχονται από κόπωση και δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Η πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης βρήκε τον τεχνικό Λεονάρντο Ζαρντίμ να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Λίγες ημέρες πριν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναχωρήσουν για την Πορτογαλία, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, συνέχισαν σήμερα Πέμπτη, τις προπονήσεις τους στο Ρέντη. Κάτω από αρκετή ζέστη (εξ ου και η έναρξη της προπόνησης αρκετά νωρίς), γυμνάστηκαν εντατικά, δουλεύοντας πολύ με την μπάλα στα πόδια.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε διαφορετικά γκρουπ και δούλεψαν επάνω σε διαφορετικές ασκήσεις. Αυτές είχαν ως στόχο της βελτίωση της τεχνικής των παικτών, αλλά και της φυσικής κατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ δούλεψαν και στα τελειώματα των φάσεων. Τα γκρουπ άλλαζαν, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από όλο το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού χώρισε τους παίκτες σε τρία νέα γκρουπ και έτσι δούλεψαν στην τακτική. Το ένα γκρουπ έκανε επίθεση στο άλλο, εναλλάξ, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δίνει διαρκώς οδηγίες.

Στο ιατρικό δελτίο ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε θεραπεία στο γήπεδο και συνέχισε στο γυμναστήριο, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Αιτία ήταν οι μικροενοχλήσεις που ένιωσε από την Τετάρτη στον αριστερό προσαγωγό, λόγω κόπωσης, όπως εκτιμάται. Η κατάστασή του δεν ανησυχεί διόλου το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ έτρεξε και στο γήπεδο. Ο Κέβιν Μιραλάς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία, όπως και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός συνέχισε στο γυμναστήριο, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Αιτία ήταν οι μικροενοχλήσεις που ένιωσε από την Τετάρτη στον αριστερό προσαγωγό, λόγω κόπωσης, όπως εκτιμάται. Η κατάστασή του δεν ανησυχεί διόλου το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν και το απόγευμα, στις 19:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν και το απόγευμα, στις 19:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα