«Στη Σάντος ο Ροντρίγκες»!

«Στη Σάντος ο Ροντρίγκες»!

Gazzetta team
«Στη Σάντος ο Ροντρίγκες»!

bet365

Αλλάξαν τα δεδομένα για τον Πατρίσιο Ροντρίγκες, με την «ole» να αναφέρει πως ο «Πατίτο» έκλεισε στην Σάντος η οποία τα βρήκε με την Ιντεπεντιέντε!

Τα πάνω κάτω ήρθαν στην υπόθεση του Πατρίσιο Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό, καθώς εκεί που οι Αργεντίνοι τον έστειλναν στο Λιμάνι τελικά η εφημερίδα «ole» έγραψε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) πως ο «Παπίτο» θα συνεχίσει στην Σάντος καθώς η Ιντεπεντιέντε τα βρήκε με τους Βραζιλιάνους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Πατίτο Ροντρίγκες τελικά δεν θα πάει στην Ελλάδα, αλλά στη Σάντος του Νεϊμάρ, η οποία δίνει 4 εκατομμύρια δολάρια. Στην Ιντεπεντιέντε η εξέλιξη αυτή την κάνει ευτυχή αφού θα πάρει πολλά χρήματα για να κάνει μεταγραφές και να μειώσει και το έλλειμμά της. Στην Βραζιλία είχε πάει ήδη και ο Μπουρίτο Μαρτίνες (Κορίνθιανς).

Πάντως το μόνο που είχε να κάνει ο Πατίτο Ροντρίγκες ήταν να αλλάξει το αεροπορικό εισιτήριο. Τελικά, ο προορισμός δεν θα είναι η Ελλάδα, από όπου ο Ολυμπιακός είχε κάνει την καλύτερη πρόταση, αλλά η αργεντίνικη αποικία που δημιουργείται στη Βραζιλία. Η νέα του ομάδα θα είναι η Σάντος του Νεϊμάρ.

Την Ιντεπεντιέντε τελικώς την ικανοποίησε η πρόταση της βραζιλιάνικης ομάδας που δίνει μετρητά 4 εκατομμύρια δολάρια. Η ελληνική ομάδα έδινε 1,5 εκατομμύριο για το 50% και έσβηνε παράλληλα και το χρέος από τη μεταγραφή του Νούνιες. Η προσφορά της Σάντος όμως ήταν ανώτερη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα