Τα βρίσκουν κι έρχεται!

Τα βρίσκουν κι έρχεται!

Τα βρίσκουν κι έρχεται!

bet365

Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του Αλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή οι τελευταίες διευθετήσεις στον τρόπο πώλησης του Αργεντινού που σύντομα μπαίνει στο αεροπλάνο...

Η είδηση που βγήκε σήμερα από την Αργεντινή http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/309846-stelnoyn-stin-ellada-ton-royis, ήταν ότι ο Αλαν Ρουίς ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Οσα γράφτηκαν ισχύουν, αλλά σε γενικές γραμμές. Ο 19χρονος της Χιμνάσια Λα Πλάτα έφυγε από το προπονητικό κέντρο και η ομάδα του συναίνεσε στην πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει ο μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο ως ενδιάμεσος της υπόθεσης. Αυτή ανέρχεται στις 800.000 δολάρια, δηλαδή 650.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, έχουν συμβεί και κάποια απρόοπτα τα οποία δεν είχαν γίνει γνωστά. Ακριβώς τη στιγμή που γραφόταν το εν λόγω κείμενο, η τρεις πλευρές (Ρουίς, Κοσεντίνο, διοίκηση Χιμνάσια) βρίσκονταν στα γραφεία της ομάδας για να λύσουν ένα ζήτημα που μάλλον καθυστερεί την ολοκλήρωση της μετακίνησης. Το σίγουρο είναι πως τουλάχιστον για απόψε, δεν θα πετάξει ο Ρουίς για την Ελλάδα.

Το... κώλυμα βρίσκεται σε διάφορες προϋποθέσεις και όρους που αξιώνει η Χιμνάσια. Για παράδειγμα ζητάει μπροστά την καταβολή των χρημάτων ή τουλάχιστον κάποιο μέρος αυτών και πολύ σύντομα και τα υπόλοιπα, θέλει μπόνους επίτευξης στόχων ή αριθμού συμμετοχών και θέτει όρους σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ολα αυτά συζητιούνται, αλλά σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της ομάδας που επίσης περιμένουν την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, η μεταγραφή δεν θα χαλάσει και πολύ σύντομα ο Ρουίς θα μπει στο αεροπλάνο. Ολα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr και ο ενδιάμεσος μάνατζερ Κοσεντίνο: «Είμαστε κοντά, δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα