Στο Έρμελο το δεύτερο στάδιο

Στο Έρμελο το δεύτερο στάδιο

Στο Έρμελο το δεύτερο στάδιο

bet365

Στον Ολυμπιακό προχωρούν στην απόφαση για μίνι προετοιμασία στο γνώριμο Έρμελο το διάστημα που ακολουθεί των φιλικών επί πορτογαλικού εδάφους, με σκοπό την αφομοίωση των διεθνών στα δεδομένα του νέου προπονητή Λρεονάρντο Ζαρντίμ.

Στην απόφαση για μίνι προετοιμασία στο γνώριμο Έρμελο μετά το διάστημα των φιλικών επί πορτογαλικού εδάφους προχωρούν στον Ολυμπιακό. Η αναγκαιότητα που θέλει τους διεθνείς που απείχαν από το πρώτο στάδιο στο Άκενκιρχ να ενσωματωθούν στα νέα δεδομένα του προπονητή τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και την φιλοσοφία του καθιστούν απαραίτητο αυτό το «κομμάτι».

Ως εκ τούτου, τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου αναμένεται να μεταβεί στο Έρμελο ο Ολυμπιακός, δίχως τούτη τη στιγμή να είναι γνωστή η ομάδα με την οποία θα δώσει φιλική αναμέτρηση. Το Έρμελο αποτελεί μαι από τις πλέον «φιλικές« τοποθεσίες των «ερυθρόλευκων», αφού είχαν κάνει προετοιμασία και επί ημερών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα