«Σφυρίζει» αδιάφορα ο Νοτιάς...

«Σφυρίζει» αδιάφορα ο Νοτιάς...

Gazzetta team
«Σφυρίζει» αδιάφορα ο Νοτιάς...

bet365

Καταστροφική μπορεί να αποδειχθεί η αδιαφορία που δείχνει ο Νίκος Νοτιάς για την ΑΕΚ, αφού εκτός του ότι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα βάλει χρήματα, μία σειρά παραλείψεων δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης δεν έχει καταθέσει κάποια έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για να πάρει άδεια συμμετοχής στο επόμενα πρωτάθλημα ο σύλλογος, όπως αναφέρει «Livesport».

Χωρίς αυτά μάλιστα δεν μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες οι ΓΣ της ΠΑΕ, αφού αφορούν σε ένα υπογεγραμμένο business plan, το πόθεν έσχες, την φορολογική δήλωση των τριών τελευταίων ετών, καθώς επίσης και το πιστοποιητικό από την επιτροπή φίλαθλου πνεύματος.

Τα έγγραφα πάντως αυτά είναι τελείως τυπικά, την στιγμή που από τον «Δικέφαλο» υποστηρίζουν ότι αν τελικά κατατεθούν, οι Γενικές Συνελεύσεις θα θεωρηθούν έγκυρες αναδρομικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα