«Μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας»

«Μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας»

Gazzetta team
«Μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας»

bet365

Θετικά βλέπει το ενδεχόμενο ο Πατρίτσιο Ροντίγκεζ να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο πατέρας του άσου της Ιντεπεντιέντε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red», ο πατέρας του 22χρονου μεσοεπιθετικού δήλωσε ότι ο γιος του έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο ο ίδιος θα προτιμούσε να έρθει στην Ελλάδα.

«Υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που μας έχουν πλησιάσει. Για αυτό τώρα εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις. Πρόθεσή μας είναι να πάει ο Πάτο σε μία ομάδα, όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Κάπου που ξέρουμε ότι θα μπορέσει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. Για αυτό μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας περισσότερο από τις άλλες», ήταν τα λόγια του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα