Οδηγίες από Δώνη

Οδηγίες από Δώνη

Gazzetta team
Οδηγίες από Δώνη

bet365

Την Τσβόλε αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα, με τον Γιώργο Δώνη να δείχνει τα πλάνα του για το ματς στην τελευταία προπόνηση.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης, ενώ είχε χωρίσει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ των 10, δίχως τερματοφύλακες, όπου στο ένα βρισκόντουσαν οι βασικοί Έτο, Κουμαλό, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης, Λαζάρ, Κάτσε, Ρόμπερ, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Έμφαση στην τακτική και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού έδωσε λοιπόν κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης και αυτά που είπε στους ποδοσφαιριστές του, θα θελήσει να τα δει και στο φιλικό κόντρα στην Τσβόλε στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα