Παραμύθια και δράκοι στην Πλατεία

Παραμύθια και δράκοι στην Πλατεία

bet365

Ο πόλεμος ανάμεσα στην διοίκηση του Πανιωνίου και του Κωνσταντίνου Τσακίρη καλά κρατεί, καθώς ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απάντησε για ακόμα μία φορά με νέα ανακοίνωση.

Μπορεί ο Πανιώνιος να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τις φήμες για υποβιβασμό του συλλόγου να φουντώνουν σιγά σιγά, όμως οι άνθρωποι του Ιστορικού εξακολουθούν να τρώγονται μεταξύ τους αντί να βάλουν κάποια πράγματα στην άκρη, έστω και προσωρινά, προκειμένου αναζητήσουν μία βιώσιμη λύση για την σωτηρία του συλλόγου.

Το νέο... επεισόδιο περιλαμβάνει την ανακοίνωση-απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, στην οποία κατηγορεί την διοίκηση ότι προσπαθεί να τον «μετατρέψει» σε… δράκο στο «παραμύθι» τους στη συνείδηση των φιλάθλων, αλλά το παραμύθι έχει μόνο αριθμούς, ενώ απειλεί και με μηνύσεις αυτούς που έγραψαν την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τσακίρη:

«Παραμύθι, χωρίς δράκο… με μπόλικη εσωστρέφεια!

Μετά από μπαράζ διαρροών στον Τύπο, δηλώσεων διοικούντων, άτακτη ανασκευή αυτών, μεγαλόπνοα «ενωτικά» καλέσματα, η ΠΑΕ Πανιώνιος επανήλθε με επίσημη- αυτή τη φορά- ανακοίνωση (16/7/2012), λίβελο και πάλι προς τον πρόσωπό μου. Άλλη μία προσπάθεια να με χαρακτηρίσουν στη συνείδηση των φιλάθλων ως δράκο του «παραμυθιού» τους. Το παραμύθι όμως δεν έχει δράκο, έχει μόνο αριθμούς και έγγραφα και γι’ αυτό τελειώνει ΕΔΩ.

Τόσο οι σημερινοί νόμιμοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ όσο και οι προκάτοχοί τους έθεσαν τις υπογραφές τους σε συμβάσεις που καθορίζουν τον τρόπο πληρωμής του προπονητικού κέντρου καθώς και της αποπληρωμής άτοκου δανείου που χορήγησα προσωπικά στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι ως άνω κύριοι επέλεξαν την απευθείας εκτέλεση των συμβάσεων αυτών μέσω της Superleague, υπήρχαν κι άλλοι τρόποι… ΑΥΤΟΙ όμως επέλεξαν αυτόν τον τρόπο καταβολής!!! Και όμως σήμερα εμένα «θέλουν» δράκο…

Ποτέ δεν δέσμευσα ούτε ένα ευρώ, ενώ μου οφείλονται πολύ περισσότερα του ενός… Ποτέ δεν μου καταβλήθηκε ούτε ένα ευρώ έναντι…

Αντίθετα, η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές -έως σήμερα- προς το προπονητικό κέντρο Απήλιον, όχι μόνο για μισθώματα αλλά για πλήρη παροχή υπηρεσιών άθλησης, ύψους 309.960€. Το ποσό αυτό αφορά οφειλές από τον Ιανουάριου του 2012 έως και τον τρέχοντα μήνα, ενώ μέρος αυτού και συγκεκριμένα ποσό 49.680 €, έχει ήδη αποδοθεί ως ΦΠΑ αν και ανείσπρακτος από την ΠΑΕ. Μάλιστα και το προπονητικό κέντρο όλους αυτούς τους 7 μήνες – προς γνώση σας – έχει εργαζομένους και προμηθευτές που πληρώνονται για να καλύπτουν αποκλειστικά της ανάγκες της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Πέραν αυτών, εξ άτοκου δανείου που χορήγησα προσωπικά στην ΠΑΕ, πολύ μετά την αποχώρησή μου, εκκρεμούν ήδη ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 27.953,87 €, ενώ σε λίγες μέρες καθίστανται ληξιπρόθεσμα και άλλα ποσά.

Όλες τις ανωτέρω οφειλές όχι μόνο δεν έσπευσα να εισπράξω, αλλά επιπλέον διευκόλυνα πλειστάκις την ΠΑΕ με την κατά προτεραιότητα διευθέτηση άλλων υποχρεώσεων της, όπως προκύπτει και από σχετική μεταξύ μας αλληλογραφία. Και φυσικά ποτέ δεν τις κοινοποίησα δημοσίως…

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης υπό τον δούρειο ίππο της ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ποινικές και αστικές προεκτάσεις. Αν και οι συντάκτες της ανακοίνωσης μου δίδουν νόμιμο δικαίωμα να στραφώ αστικά κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος, ΔΕΝ θα το πράξω. Πλην όμως, θα καλέσω εξωδίκως την ΠΑΕ Πανιώνιος να μου υποδείξει άμεσα τους συντάκτες της ανακοίνωσης για να στραφώ κατά αυτών ατομικά, αναφέροντας την αξιόποινη πράξη τους ενώπιον των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών. Αν δε η ΠΑΕ τυχόν κωφεύσει, θα στραφώ κατά του νομίμου εκπροσώπου της.

Για το ανωτέρω σίριαλ δεν θα προβώ σε κανένα χαρακτηρισμό, χωρούν πολλοί όμως, και τους αφήνω στους φίλους του Πανιωνίου, εντός και εκτός εισαγωγικών κατά τον «ενωτικό» διαχωρισμό των νυν διοικούντων!!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα