Άλλους δύο ο Πλατανιάς
Ακάθεκτος συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Πλατανιάς, ο οποίος μετά την συμφωνία με τον έμπειρο τερματοφύλακα Φώτη Κηπουρό, έδωσε τα χέρια με του Πέτρο Κανακούδη και Λεωνίδα Αργυρόπουλο.
Οι δύο παίκτες ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση των νεοφώτιστων, με την οποία ήρθαν σε συμφωνία. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει και η επίσημη ανακοίνωσή τους.
Ο Κανακούδης, που είναι αριστερό μπακ, την περασμένη χρονιά πέρασε από Βέροια και Δόξα Δράμας ενώ ο Αργυρόπουλος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και έχει παίξει σε Κόρινθο και Αστέρα Τρίπολης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
