Εν αναμονή του Καράσκο στον Αστέρα

Εν αναμονή του Καράσκο στον Αστέρα

bet365

Τα διαδικαστικά απομένουν για να γίνει κι επίσημα κάτοικος Τρίπολης ο Μαουρίτσιο Καράσκο, την άφιξη του οποίου περιμένουν οι άνθρωποι του Αστέρα.

Μπορεί οι Αρκάδες να βρίσκονται εδώ και ημέρες εν αναμονή του Σανκαρέ, ωστόσο ο Σενεγαλέζος δεν είναι η μοναδική μεταγραφή που βρίσκεται στα... σκαριά. Παράλληλα συμφωνία έχει υπάρξει και με τον Αργεντινό επιθετικό Καράσκο, τον οποίο και περιμένουν να έρθει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη στην χώρα μας.

Το μόνο που απομένει όπως όλα δείχνουν για την απόκτηση του 25χρονου φορ, να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Ο παίκτης ανήκει στην Αλντοσίβι, ωστόσο πέρυσι είχε 35 συμμετοχές με την φανέλα της Κίλμες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα