Τεστ στην άμυνα, βασικός ο «Πετρό»
Μετά τους πειραματισμούς στα δύο πρώτα φιλικά με Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ και Κράσνονταρ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει μια διαφορετική 11άδα για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο την Ελ Γιαΐς από το Κατάρ (19:00, OTE TV). Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην αμυντική γραμμή θα δούμε παίκτες που προορίζονται περισσότερο για βασικοί.
Ο Λουκάς Βύντρα θα πάρει θέση στο δεξί άκρο και όχι στο κέντρο, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Αριστερά θα είναι ο Σπυρόπουλος και δίδυμο στο κέντρο ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Βελάσκες. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν οι δυο τους και είναι αρκετά πιθανόν να τους δούμε σε αρκετά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνεργασία τους.
Κατά τα άλλα, στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Βιτόλο με τον Ζέκα και τον Μαρίνο, στην κορυφή ο Αντώνης Πετρόπουλος και στα άκρα της επίθεσης ο Χριστοδουλόπουλος με τον Χουχούμη. Μία 11άδα, κατά πολύ διαφοροποιημένη σε σχέση με τα άλλα ματς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
