Πανιώνιος κατά Τσακίρη!

Gazzetta team
Πανιώνιος κατά Τσακίρη!

bet365

Πανιώνιος και Κωνσταντίνος Τσακίρης βρίσκονται πλέον στα μαχαίρια. Οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν ανακοίνωση κατά του πρώην μεγαλομετόχου μετά την κίνησή του να δεσμεύσει 61.326,13 ευρώ που αντιστοιχούν στη δόση της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για μια ακόμα φορά, επιχειρείται ο οικονομικός στραγγαλισμός της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Ο μοναδικός «Πανιώνιος» που θέλει να μην του οφείλεται ούτε 1 ευρώ, χτύπησε και πάλι. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έσπευσε να δεσμεύσει 61.326,13 ευρώ (4.000,00 ευρώ υπόλοιπο από πέρσι, 40.000,00 ευρώ για εξόφληση του Ρεκόμπα και 17.326,13 ευρώ έναντι λογαριασμού!), που αντιστοιχούν στη δόση της SUPERLEAGUE και αποτελούσαν ανάσα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν άλλες ανάγκες όπως απλήρωτοι υπάλληλοι και προετοιμασία της ομάδας εν εξελίξει. Ο Πανιώνιος πληρώνει αυτούς που υποτίθεται ότι τον άλλαξαν επίπεδο.

Σε καλή μεριά κύριε εφοπλιστά! Ελπίζουμε να είναι όσα ακριβώς χρειαζόσουν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα