Συμφωνία με Αργυρίου η ΑΕΚ

Συμφωνία με Αργυρίου η ΑΕΚ

Gazzetta team
Συμφωνία με Αργυρίου η ΑΕΚ

bet365

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση του Ανέστη Αργυρίου για την ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε διακανονισμό και το συμβόλαιο του παίκτη λύθηκε κοινή συναινέσει.

Ο 25χρονος άσος δέχτηκε να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της Ένωσης, στην συνάντηση που είχε με τους Δημητρέλο και Τσιάρτα, παρουσιά του δικηγόρου αλλά και του εκπροσώπου του. Εν τέλει δέχτηκε να λάβει τις 130.000 που του πρότεινε η πλευρά του «Δικεφάλου» και τα υπόλοιπα χρήματα να του καταβληθούν σε δέκα ισόποσες δόσεις.

Αρχικά βέβαια η προσφορά της ΑΕΚ προς τον παίκτη ήταν στις 120.000 ευρώ, ανεβάζοντας ωστόσο λίγο την πρότασή της, τελικά βρήκε την «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φυσικά έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Στην ανακοίνωσή της μάλιστα η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αργυρίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα