«Έφυγα την κατάλληλη στιγμή»

«Έφυγα την κατάλληλη στιγμή»

Gazzetta team
«Έφυγα την κατάλληλη στιγμή»

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης παρουσιάστηκε από την Πάρμα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι αποχώρησε την κατάλληλη στιγμή από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

«Σίγουρα στενοχωρήθηκα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την περίοδο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αντανακλώνται στο ποδόσφαιρο. Για έναν παίκτη που ονειρεύεται να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή να φύγει από την Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας διεθνής άσος.

Για να προσθέσει: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στην Πάρμα. Ήθελα πολύ να έρθω στην Πάρμα γιατί με πίστευε από την πρώτη στιγμή, παρά τον σοβαρό τραυματισμό μου. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις την εμπιστοσύνη της ομάδας, ειδικά αν πρόκειται για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Πάρμα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Υπόσχομαι στον κόσμο πως πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι μου είναι ανάλογοι με αυτούς της ομάδας».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ υψηλού επιπέδου και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο», ενώ υποσχέθηκε πως θα μάθει ιταλικά. «Για την ώρα ξέρω μόνο λίγες λέξεις, αλλά θα κάνω μαθήματα και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα τα μάθω γρήγορα», ενώ για τον Τζιοβίνκο είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο δεν μπορώ να συγκριθώ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα, Αντονέλο Πρεΐτι, είπε: «Ο Νίνης ήταν η πρώτη μας μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ και συμφωνήσαμε μαζί του σε μία δύσκολη περίοδο, όταν ήραν τραυματίες. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και θέλαμε πολύ να τον αποκτήσουμε. Είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο για την Ελλάδα, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 100 συμμετοχές και είναι ακόμη πολύ νέος. Πιστεύω πως είναι μια έξυπνη αγορά, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό και έξυπνο παίκτη με προοπτικές. Είμαι βέβαιος πως θα τα πάει καλά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα