Είδαν τον Βρύζα και... έτρεχαν

Είδαν τον Βρύζα και... έτρεχαν

Gazzetta team
Είδαν τον Βρύζα και... έτρεχαν

bet365

Με... ακατάπαυστο τρέξιμο «πλήρωσαν» την χθεσινή ημέρα ξεκούρασης οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με την Ζήση Βρύζα να δίνει για πρώτη φορά το «παρών» στην προπόνηση. Εκτός ξανά Γκαρσία και Καραντασιάδης.

Ακόμα ένα κουραστικό πρωινό ήταν το σημερινό για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Γιώργος Δώνης εξάλλου είναι γνωστό ότι δίνει πολύ μεγάλη βάση στην φυσική κατάσταση σ' αυτή την φάση της προετοιμασίας κι έτσι οι παίκτες του έτρεξαν ξανά αρκετά χιλιόμετρα.

Στην αρχή το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο σε γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι ανάλογα με την φυσική τους κατάσταση. Στο πρώτο «level» βρίσκονταν οι Κάτσε, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Λάζαρ και Ρομπέρ, στα δύο ενδιάμεσα από την μία οι Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Τζανδάρης και από την άλλη οι Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Τζανδάρης. Όσο για τους... χειρότερους, αυτοί ήταν οι Μπανγκουρά, Στάμου, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Πέλκα και Μπαρν.

Απόντες ωστόσο από την προπόνηση ήταν για μία ακόμα φορά οι Γκαρσία και Καραντασιάδης που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους κι έκαναν θεραπεία, ενώ ήταν και η πρώτη που παρακολούθησε ο Ζήσης Βρύζας. Βέβαια τα «βάσανα» για σήμερα δεν σταματούν εδώ αφού ακολουθεί και απογευματινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα