Γεμάτο απουσιολόγιο στην ΑΕΚ

Γεμάτο απουσιολόγιο στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Γεμάτο απουσιολόγιο στην ΑΕΚ

bet365

Αρκετοί ήταν οι απόντες και στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ πολλοί είναι οι παίκτες που περνούν από το μικροσκόπιο του Βαγγέλη Βλάχου.

Παράλληλα απόντες ήταν οι... γνωστοί Γκούντγιονσεν, Αργυρίου και Εγγλέζου, μαζί με τον Μπουγαΐδη που βρισκόταν χθες με την Εθνική Νέων στον τελικό του Euro U19. Aπό εκεί και πέρα η Ένωση χθες είχε μία... τραυματική εμπειρία στο φιλικό με την Πετρολούλ (4-0) και σίγουρα όσοι έπαιξαν απογοήτευσαν στην πλειονότητα τους τον Βαγγέλη Βλάχο.

Επιπλέον οι νεαροί Ντούμπερετ, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Γροντής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Γίάγκο Φερνάντεζ Πριέτο, Ανδρέας Σταματής, Μιχάλης Μπακάκης και Ντίνος Νικολόπουλος προπονούνται αυτές τις μέρες με την ομάδα, προσπαθώντας να πείσουν τον προπονητή του «Δικεφάλου» ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανανέωσαν το ραντεβού τους με το τεχνικός επιτελείο για τις 7 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα