Deadline για Κουίνσι

Deadline για Κουίνσι

Gazzetta team
Deadline για Κουίνσι

bet365

Καθοριστική αναμένεται να είναι η Δευτέρα για την υπόθεση του Κουίνσι, καθώς στον Παναθηναϊκό έχουν ζητήσει την απάντηση από τον μάνατζερ του Γκανέζου μέχρι την Τρίτη.

Οι ελπίδες για το αν θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Κουίνσι την πράσινη φανέλα είναι λίγες. Εξάλλου αυτό έλεγε και ο Γιάννης Αλαφούζος στην Αυστρία, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να περιμένει άλλο καθώς τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζουν και ο Φερέιρα θέλει να έχει όσο πιο σύντομα γίνεται πλήρες το ρόστερ του.

Γι αυτό τον λόγο στο Τριφύλλι ξεκαθάρισαν στην πλευρά του Γκανέζου πως μέχρι την Τρίτη θέλουν απάντηση, την στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του το αντικαταστάτη του Κουίνσι, αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα