«Κερκυραίος» ο Ζουμπουλάκης

«Κερκυραίος» ο Ζουμπουλάκης

bet365

Παίκτης της Κέρκυρας μπορεί να θεωρείται ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου για διετή συνεργασία και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Σε ακόμα ένα μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η ομάδα της Κέρκυρας, που απέκτησε τον Άγγελο Ζουμπουλάκη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νεαρός αμυντικός είναι εδώ και λίγες ημέρες στο νησί για να μιλήσει με την διοίκηση του συλλόγου, με την οποία ήρθε σε συμφωνία και πλέων απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Θρασύβουλο, όπου ήταν ένας εκ των αρχηγών, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Ατρόμητο, Καλλιθέα και Φωστήρα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που γεννήθηκε στις 23/5/1989 στις Σπέτσες, έρχεται στο νησί για να καλύψει το κενό που άφησαν στο δεξί φτερό της άμυνας που έμεινε γυμνό μετά την ολοκλήρωση των συμβολαίων των Γκουστάβο και Μίχου που δεν ανανεώθηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα