Τσέζαρεκ στη λίστα του ΠΑΣ

Gazzetta team
Τσέζαρεκ στη λίστα του ΠΑΣ

bet365

Από τη στιγμή που το θέμα της παραμονής του Μπεσέρα «κολλάει», στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Οι Ηπειρώτες μπορούν να αποκτήσουν έναν ακόμα παίκτη άνω των 24 ετών και η θέση στην οποία θέλουν να επενδύσουν και να «ξοδέψουν» την τελευταία τους κίνηση, είναι αυτή της επίθεσης. Το θέμα του Μπεσέρα δεν δείχνει να προχωράει και πλέον στο επίκεντρο βρίσκεται ο Τσέζαρεκ, ο οποίος συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία.

Πρώτο και κυριότερο το ότι παραμένει ακόμα ελεύθερος, ενώ είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο Κροάτης έχει δεχτεί κρούση από τον ΠΑΣ και είναι πιθανόν σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις, αν και η περίπτωσή του δεν θεωρείται εύκολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα