Ανακοινώθηκε ο Τιάγκο Σίλβα!

Ανακοινώθηκε ο Τιάγκο Σίλβα!

Ανακοινώθηκε ο Τιάγκο Σίλβα!

bet365

Η πρώτη βόμβα έσκασε καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι και επισήμως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν όπως ανακοίνωσε η Μίλαν. Εξω φρενών ο Ιμπραΐμοβιτς!

Μπορεί ο μάνατζερ του Τιάγκο Σίλβα να δήλωνε το πρωί του Σαββάτου ότι δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση με την Παρί αλλά λίγες ώρες μετά ο Βραζιλιάνος είναι... Παριζιάνος με κάθε επισημότητα! Η Μίλαν ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της την πώληση του κεντρικού αμυντικού, ακολούθησαν οι Γάλλοι και εκεί έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας: Συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και ετήσιες απολαβές πάνω από 7 εκατ. ευρώ, που μπορεί να φτάσουν και στα 9 εκατ. ευρώ αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι.

Ο Σίλβα, μάλιστα, πέρασε στην πατρίδα του τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί καθώς ταξίδεψε εσπευσμένα στη Βραζιλία ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Γάλλων.

Εξαλλος με Μίλαν ο Ζλάταν!
Στον δρόμο του Τιάγκο Σίλβα θα βαδίσει τα προσεχή 24ωρα και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καθώς είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με την Παρί. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Σουηδός... πανηγυρίζει γι' αυτό. Ο Ζλάταν ήθελε -όπως είπε και ο μάνατζερ του- να παραμείνει στους Ροσονέρι αλλά δε βλέπει φως από την οικονομική πολιτική της διοίκησης και... αναγκάζεται να πάει στη Γαλλία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου της Corriere della Sera, Αλμπέρτο Κόστα, που θεωρείται από τους καλύτερους στα θέματα της Μίλαν. Σύμφωνα με όσα έγραψε, λοιπόν, προν δύο μέρες ο Ιμπραΐμοβιτς επικοινώνησε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι για να δει τι γίνεται και όταν έμαθε ότι η Μίλαν έχει συμφωνήσει με την Παρί είπε διάφορα -όχι και τόσο... ευγενικά- για τον Μπερλουσκόνι και κατέληξε προς τον Γκαλιάνι: «Τόσο πολύ χρειάζεστε λεφτά; Να σας κόψω μια επιταγή;»

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα