Απαντάει ο Μαϊστοροβιτς

Απαντάει ο Μαϊστοροβιτς

bet365

Μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινώσει στους ανθρώπους της Κέρκυρας την απόφασή του ο Μαϊστόροβιτς σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον σύλλογο την επόμενη χρονιά.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να μπει ένα τέλος στο «σίριαλ» της υπόθεσης του Μαϊστόροβιτς, καθώς όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στον σύλλογο.

Η Φαίακες έχουν καταθέσει πρόταση διακανονισμού για τις οφειλές τους προς τον έμπειρο αμυντικό, προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή και να ολοκληρώσει τον ένα χρόνο που απομένει στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Συμπρωτεύουσα αναφέρουν ειλημμένη απόφαση του Γερμανοκροάτη να παραμείνει κάτοικος Κέρκυρας, κάτι που έχει κάνει και τον νέο προπονητή του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη, να κοιτάει εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα της ομάδας.

Τα νέα λοιπόν στην Κέρκυρα φαίνεται να είναι πολύ καλά, καθώς με την παραμονή του έμπειρου στόπερ υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το ναι του Μαϊστόροβιτς θα έχει ευεργετικές συνέπειες και στην γραμμή κρούσης του συλλόγου, καθώς ανοίγει πλέων διάπλατα ο δρόμος για την ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν, Ηλία Ιωάννου.

Από την στιγμή που δεν θα χρησιμοποιηθεί η τρίτη μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό που θα άφηνε ο Μαϊσόροβιτς στο κέντρο της άμυνας, η διοίκηση του συλλόγου θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον Ιωάννου, που αν και έχει καλή πρόταση από τον Πανθρακικό, έχει σε πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του στο νησί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα