Υπέγραψε ο Ρούσσης

Υπέγραψε ο Ρούσσης

bet365

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Δημήτρης Ρούσσης που το πρωί βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Κάτοικος Τρίπολης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Δημήτρης Ρούσσης, καθώς μετά την δοκιμή του στο Καρπενήσι και τις πολύ καλές εργομετρικές του εξετάσεις, έπεισε τον Τσιώλη πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην απαιτητική χρονιά που ακολουθεί.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού και του Τηλυκράτη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Αρκαδία προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Ο ταλαντούχος παίκτης, μίλησε στο gazzetta λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δηλώνοντας χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε ένα μεγάλο σύλλογο και έτοιμος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία τόσο καλή ομάδα, με ένα τόσο έμπειρο προπονητή από τον οποίο έχω να μάθω πολλά. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και νοιώθω έτοιμος με δουλειά και αφοσίωση να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα