Αποχώρησε ο Καραγκούνης

Αποχώρησε ο Καραγκούνης

Gazzetta team
Αποχώρησε ο Καραγκούνης

bet365

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το περυσινό πρόβλημα στους κοιλιακούς ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του Ατρομήτου στο Καρπενήσι.

Ο νεαρός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις και αμέσως του τοποθετήθηκε πάγκος, ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου να μην συνεχίσει το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα εξεταστεί από τον γιατρό του Ατρόμητου, Πέτρο Καπράλο. Στο μεταξύ το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/7) ήταν εξαντλητικό για τους παίκτες της ομάδας, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ωστόσο, παρά την κούρασή τους οι «κυανόλευκοι» εκτελούσαν με προθυμία τις εντολές των γυμναστών, Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Σωτήρη Κακαργιά, οι οποίοι με το χρονόμετρο στο χέρι μετρούσαν τις αντιδράσεις των οργανισμών. Το απόγευμα οι παίκτες του Ατρομήτου θα προπονηθούν εκ νέου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα