Παίρνει Αρμέρο η Γιούβε!

Παίρνει Αρμέρο η Γιούβε!

Παίρνει Αρμέρο η Γιούβε!

bet365

Πολύ κοντά σε ακόμη μία πολύ καλή μεταγραφή βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει και ο Πάμπλο Αρμέρο!

Ο αριστερός μπακ της Ουντινέζε είχε ακουστεί για την Μεγάλη Κυρία στην αρχή του καλοκαιριού αλλά δε δόθηκε συνέχεια, με τους Ιταλούς να βάζουν μετά στο κόλπο τις Νάπολι και Μίλαν. Την Πέμπτη η Gazzetta dello Sport ήταν αυτή που ανέφερε ότι η Γιουβέντους έχει επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του παίκτη και την Παρασκευή η ιστοσελίδα της Tuttosport γράφει ότι ουσιαστικά ο Αρμέρο μπορεί να θεωρείται ήδη Μπιανκονέρο καθώς απομένουν λεπτομέρειες και προαναγγέλει περισσότερα στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας, ακριβώς όπως είχε κάνει και με τους Κβάντβο Ασαμόα και Μαουρίτσιο Ισλα!

Ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Τζιαμπάολο Πότζο, είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι «η αίσθηση μου είναι ότι ο Αρμέρο θα πουληθεί σε κάποια μεγάλη ομάδα» και αν όντως εξελιχθούν έτσι τα πράγματα θα είναι η 3η φετινή μεταγραφή της Γιουβέντους από την ομάδα του Φρίουλι. Με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει ιδανικά και το αριστερό άκρο της άμυνας και θα απομένει μόνο ο επιθετικός στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα