Επιβεβαίωση για Σταφυλίδη!

Επιβεβαίωση για Σταφυλίδη!

Επιβεβαίωση για Σταφυλίδη!

bet365

Σύμφωνα με εφημερίδα του Μάντσεστερ, η Σίτι ετοιμάζεται να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ συν παίκτη δανεικό για τον Σταφυλίδη επιβεβαιώνοντας το Gazzetta.gr.

Πριν δύο μέρες είχαμε γράψει ότι οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας έχουν τρελαθεί με τα προσόντα και τα περιθώρια εξέλιξης του αριστερού μπακ του Δικεφάλου και μετά και την τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Αγγλία στο Euro under-19 της Εσθονίας, τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας άρχισαν να βγάζουν το θέμα επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ που είχατε διαβάσει στο Gazzetta.gr. Ο 18χρονος άσος έβγαλε μάτια με την Ελλάδα στο τουρνουά της Εσθονίας, όντας βράχος στην άμυνα και κάνοντας την ασίστ στο πρώτο γκολ και πλέον όπως προκύπτει από εφημερίδα του Μάντσεστερ, οι Citizens ετοιμάζονται να απο-δείξουν με πρόταση το πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον τους για τον Κώστα Σταφυλίδη.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα γίνεται σαφές ότι η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρεί τον Ελληνα αμυντικό έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του με την Εθνική, δεν έχει σκοπό να περιμένει. Οπως προκύπτει, οι Πολίτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ 1 εκατ. λίρες (σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ) και να προσφέρουν στο ελληνικό κλαμπ έναν από τους νεαρούς παίκτες τους με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα