Επαναπατρισμός για Δάρλα!

Νίκος Τσιώκος
Επαναπατρισμός για Δάρλα!

bet365

Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει, έπειτα από 11 χρόνια απουσίας, ο Φίλιππος Δάρλας, καθώς ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτησή του για ένα χρόνο.

Στην ομάδα που τον ανέδειξε επιστρέφει, μετά από 11 χρόνια ο Φίλιππος Δάρλας. Ο αριστερός μπακ άφησε τον Παναιτωλικό το 2001 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, αφού οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του για ένα χρόνο.

«Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την απόκτηση του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή Φίλιππου Δάρλα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου 1983 ο Δάρλας ξεκίνησε το 1999 την καριέρα του στον Παναιτωλικό, όπου είχε 22 συμμετοχές και ένα γκολ, και το 2001 ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, με τον αριστερό μπακ να λέει το «ναι» και να γίνεται κάτοικος Παιανίας. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλιθέα, όπου δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Ακολούθησαν άλλοι δυο δανεισμοί σε Μαρκόπουλο (42 εμφανίσεις 4 γκολ) και Απόλλων Σμύρνης (20 εμφανίσεις, 3 τέρματα) για να επιστρέψει στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2005. Έμεινε στους «πράσινους» μέχρι το 2008, όταν παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο. Με τη φανέλα του «Δικεφάλου» του Βορρά έπαιξε σε 14 ματς, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και το 2010 αποχαιρέτισε την Παιανία.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η γαλλική Μπρεστ, με την οποία είχε μόλις δυο συμμετοχές. Έτσι, πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμού του Ατρομήτου (6 συμμετοχές), ενώ τη σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη (7 συμμετοχές).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα