Χαμένος... χρόνος ο Άρης για Γκαρσία

Χαμένος... χρόνος ο Άρης για Γκαρσία

Χαμένος... χρόνος ο Άρης για Γκαρσία

bet365

Τα χειρότερα είχε να πει ο Νάτσο Γκαρσία για την Ελλάδα και τον Άρη, υποστηρίζοντας ότι πέρυσι έχασε ένα χρόνο από την ζωή του με την παρουσία τους στους «κίτρινους».

Ο Βολιβιανός μέσος που έχει ήδη καταθέσει προσφυγή κατά του Άρη, διεκδικώντας περισσότερα από 700.000 ευρώ, μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του, για την κατάσταση που βίωσε πέρυσι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ήταν τραγικό αυτό που έζησα. Φέτος έπαιξα λίγο. Προπονούμουν αλλά ποτέ δεν έπαιζα και στην ουσία ήταν σαν να έχασα ένα χρόνο από τη ζωή μου. Είναι σαν να διαβάζεις όλη τη βδομάδα για να δώσεις το τεστ αλλά τελικά δεν το δίνεις», είπε αρχικά ο Γκαρσία για να προσθέσει σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα:

«Στην Ελλάδα πήρα ελάχιστα χρήματα και η δικαιολογία που υπήρχε ήταν ότι η ομάδα δε πήρε λεφτά από το κράτος( πιθανότατα αναφέρεται στον ΟΠΑΠ ). Μετά από αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τα χρήματα μου με τον τρόπο που προβλέπει ο νόμος. Γενικά η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι άσχημη. Η χώρα πήρε μια οικονομική βοήθεια όμως αν δεν της δώσουν και άλλα λεφτά τότε ίσως να χρεωκοπήσει».

Σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στην Βολιβία, ανέφερε: «Θέλω να επιστρέψω στη Βολιβία και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και μου στοίχισε πάρα πολύ που έμεινα ένα χρόνο εκτός. Θέλω να παίξω ξανά και να ανακτήσω το χρόνο που έχασα. Επιθυμώ μετά από καιρό να χαρώ το ποδόσφαιρο».

Όσο για τον λόγο που πέρυσι δεν παρακολούθησε κανένα εντός έδρας παιχνίδι του Άρη, είπε: «Δεν πήγαινα ποτέ στο γήπεδο επίτηδες και έβλεπα τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Αυτό το έκανα γιατί όλοι με ρωτούσαν γιατί δεν παίζω νομίζοντας πως είμαι τραυματίας, αλλά εγώ δεν ήξερα τι να τους απαντήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα