Κουμάλο: «Θα ανέβω επίπεδο»

Κουμάλο: «Θα ανέβω επίπεδο»

Gazzetta team
Κουμάλο: «Θα ανέβω επίπεδο»

bet365

Ο Μπογκάνι Κουμάλο ανέφερε τους λόγους που διάλεξε τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του και τόνισε πως στον «δικέφαλο» θα ανέβει επίπεδο.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Μπογκάνι Κουμάλο στη SportDay:

Πρώτα απ' όλα σε τι κατάσταση βρίσκεσαι και πότε θα είσαι απόλυτα έτοιμος;

«Οταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σταμάτησα τις διακοπές μου και ξεκίνησα προπονήσεις με την πρώην ομάδα μου στη Νότια Αφρική. Οταν ήρθα, δεν ήμουν στο μηδέν. Τώρα συνεχίζω και σύντομα θα φθάσω στο επίπεδο που θέλω».

Πριν έρθεις, τι πληροφορήθηκες για τον ΠΑΟΚ;

«Πήρα καλές πληροφορίες από τον Μουν και τον Σάλμον. Ημουν τυχερός που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ και ήταν οι πιο κοντινοί σε εμένα άνθρωποι, μια και με τον Μουν έκανα μαζί προπονήσεις πριν λίγες ημέρες, ενώ με τον Σάλμον ήμασταν κάποτε στο ίδιο δωμάτιο στην ομάδα. Αυτοί μου είπαν για την ομάδα και τον κόσμο της, αλλά και για το μέρος που θα πήγαινα».

Ποιος είναι όμως ο βασικός λόγος που επέλεξες τον ΠΑΟΚ;

«Είδα ότι πρόκειται για μία ομάδα, η οποία τερμάτισε τρίτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είδα επίσης και τις πορείες στο Europa League. Διαπίστωσα ότι πρόκειται για ομάδα με δυναμική και μεγάλες δυνατότητες. Κατάλαβα ότι εδώ θα μπορώ να συνεργαστώ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και να ανέβω επίπεδο».

Σου έκανε μεγάλη εντύπωση το πώς σε υποδέχθηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μέσω του Facebook;

«Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Αρχικά μου το είπε ο εκπρόσωπός μου. Είδα με μεγάλη έκπληξη τα σχόλια και είναι τιμή για εμένα όλα αυτά που γράφτηκαν. Πραγματικά νιώθω κολακευμένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα