Με Ισπανία η Ελλάδα

Με Ισπανία η Ελλάδα

bet365

Στον τελικό του Euro under-19, όπου θα συναντήσει την Ελλάδα προκρίθηκε η Ισπανία μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα με την Γαλλία (κ.α. 2-2, παρ. 3-3) και νίκη 4-2 στα πέναλτι.

Στο καλύτερο ίσως ματς της διοργάνωσης, οι Τρικολόρ πήραν τα ηνία της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος με γκολ του Ουμίτι στο 25', με τους Ισπανούς να γυρίζουν το ματς στην επανάληψη με τους Ντελοφέου (61') και Αλκάθερ (78') για το 2-1, όμως σε ένατρομερό φινάλε ο παίκτης που πέτυχε το πρώτο γκολ για την Γαλλία ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί με νέο γκολ ο Ντελοφέου έκανε το 3-2 υπέρ της Φούρια Ρόχα, όμως οι Γάλλοι είχαν ξανά την απάντηση με τον Πογκμπά για το 3-3. Τελικά η Ελλάδα έμελλε να μάθει το αντίπαλό της στον τελικό της Κυριακής (15/07) στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Ισπανία αν και αστόχησε πρώτη τελικά πήρε το δεύτερο εισιτήριο με σκορ 4-2.

*Σημειώνεται ότι το 2007, όταν η Ελλάδα είχε παίξει στον τελικό της διοργάνωσης, στον άλλο ημιτελικό οι Ισπανοί είχαν αποκλείσει ξανά τους Γάλλους στη διαδικασία των πέναλτι.

 

Τελευταία Νέα