Μπουγαΐδης: «Για την Ελλάδα μας»

Μπουγαΐδης: «Για την Ελλάδα μας»

Μπουγαΐδης: «Για την Ελλάδα μας»

bet365

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ελλάδας, Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στο gazzetta λίγη ώρα μετά από την ιστορική πρόκριση της Εθνικής νέων στον τελικό του Euro 2012.

«Μεθυσμένος» από τις μαγικές στιγμές που ζει αυτός και οι συμπαίκτες του στα γήπεδα της Εσθονίας, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στο gazzetta και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα για την κούπα.

Ποια είναι τα συναισθήματά σας μετά από την πρόκριση;

«Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος και εγώ και οι συμπαίκτες μου, αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται, πιστεύω πως είναι ευλογία που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Έχουμε κάνει μία υπέρβαση και δεν υπάρχουν λόγια να αποτυπώσουν τα συναισθήματα αυτά. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα τι έχουμε πετύχει, όμως το νοιώθω, το βλέπω στα χαμόγελα γύρο μου, είναι απίστευτο».

Το πιστεύατε από την αρχή;

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, πιστεύαμε στους εαυτούς μας πιστεύαμε στην ομάδα, πιστεύαμε στην φανέλα! Δεν παίζουμε για εμάς, παίζουμε για ένα λαό και το εθνόσημο».

Ένα σχόλιο για την διαιτησία;
«Δεν θέλω να ασχοληθώ, δεν αξίζει και δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Μπορείτε να το κάνετε εσείς αυτό, που το είδατε και από την τηλεόραση. Πάντως όλοι ξέρουμε τι έγινε, όμως κάναμε αυτό που πρέπει. Αποδείξαμε στο γήπεδο πως ότι και να κάνουν δε μπορούν να μας σταματήσουν, ούτε και με αυτόν τον τρόπο. Η φανέλα μας δίνει την δύναμη να προχωράμε ακάθεκτοι. Και τώρα πάμε να το σηκώσουμε, αυτό έχουμε μόνο στο μυαλό μας».

Προτιμάτε κάποιον αντίπαλο για τον τελικό;

«Δεν μας απασχολεί καθόλου. Όποιος κι αν είναι εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας, αυτό που ξέρουμε καλά. Θα τα δώσουμε όλα και αισιοδοξούμε πως στο τέλος θα είμαστε και πάλι νικητές».

 

Τελευταία Νέα