Στον Πανθρακικό ο Μελίσσης

Στον Πανθρακικό ο Μελίσσης

bet365

Κάτοικος Κομοτηνής θα είναι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Μελίσσης, που ήρθε σε συμφωνία με τους «νεοφώτιστους» και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο έμπειρος αμυντικός που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, βρισκόταν εδώ και μερικό διάστημα στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Αυτός βρίσκεται τελικά στην Θράκη, αφού η διοίκηση του συλλόγου που ήθελε έναν παίκτη με... παραστάσεις για το κέντρο της οπισθοφυλακής της, πλησίασε τον παίκτη και ήρθε σε συμφωνία μαζί του για μονοετές συμβόλαιο.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση του Πανθρακικού, ο οποίος παράλληλα υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με τους νεαρούς Γιώργο Αθανασιάδη και Νίκο Καθάριο.

Ο πρώτος (7-4-1993) αγωνίζεται στον «1», ενώ την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στον Εθνικό Σοχού και υπέγραψε για δύο χρόνια.

Όσον αφορά τον γεννηθέντα στις 7 Οκρωβρίου του 1994 μέσο, πέρυσι έπαιξε στην Football League για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα, σημειώνοντας σε οχτώ ματς, ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα