Πάει για διπλό «χτύπημα»!

Πάει για διπλό «χτύπημα»!

Νίκος Αθανασίου
Πάει για διπλό «χτύπημα»!

bet365

Ένα επίσημο έγγραφο απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο Μπρούνο Φορναρόλι ενώ στον Παναθηναϊκό ανεβάζουν την προσφορά στον Κουίνσι για να τον κρατήσουν!

Έτοιμος να κάνει δυνατό «χτύπημα» και να ενισχυθεί σημαντικά είναι ο Παναθηναϊκός. Όπως έχουμε αναφέρει, ο Μπρούνο Φορναρόλι είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι μια ανάσα από τους «πράσινους». Μάλιστα αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο «τριφύλλι» είναι ένα επίσημο έγγραφο. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει με μεταγραφή ή δανεισμό αλλά αυτό είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού και μόνο!

Ανέβηκε και αισιοδοξεί!

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός κάνει ότι περνά από το χέρι του για να παραμείνει στην Παιανία ο Κουίνσι. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως η απάντηση του Γκανέζου εξτρέμ θα είναι θετική. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του ότι μπορού να ανεβάσουν την προσφορά τους και αυτό που μπορεί να χαλάσει την δουλειά είναι αν η πρόταση της Φορτούνα... φτάσει στον Θεό και «αναγκάσει» τον Κουίνσι να πάει στην Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα