Κωστής: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά

Κωστής: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά

Gazzetta team
Κωστής: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά

bet365

Κάλεσμα στο κόσμο να στηρίξει για άλλη μία φορά την ΑΕΚ έκανε ο Χρήστος Κωστής. Ο γενικός αρχηγός της Ένωσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος στην κυπριακή ιστοσελίδα «balla»

«Ο σκοπός που βρίσκονται στην Κύπρο είναι ιερός. Η αγάπη του κόσμου με οδήγησε εδώ. Είχαμε πάρα πολλές αιτήσεις από πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου. Βλέπω ότι η ΑΕΚτζήδικη ενότητα υπάρχει παντού και εδώ στην Κύπρο. Ο σκοπός του ταξιδιού είναι να υπάρξει μία ενημέρωση για τα θέματα της ΑΕΚ. Επισκέφθηκα το σύνδεσμο της Πάφου. Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Κύπρου θα δώσει ένα καλό μήνυμα και προς την Ελλάδα. Γίνεται μία συγκλονιστική προσπάθεια από τον κόσμο στην Κύπρο. Χρειάζονται πολλά χρήματα, αλλά αν ο κόσμος κάνει το χρέος του βάζοντας ένα λιθαράκι από 20 έως 150 ευρώ θα τα καταφέρουμε.

Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τους κάνουμε ξανά περήφανους. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θα περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση γιατί όλο αυτό γίνεται για την ΑΕΚ και την επιβίωσή της. Όχι για να έρθει κάποιος παικταράς. Αν λύσουμε το οικονομικό θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Τα διαρκείας θα ισχύουν μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν κάποια έσοδα και με τα διαρκείας. Αν είχαμε 1000 διαρκείας κάθε μέρα θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αυτά πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους. Το μήνυμα είναι πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλα η ΑΕΚ είνα ιδέα κι αν μας δωθεί λίγος χρόνος από τον κόσμο όλα θα πάνε καλά».

Αργότερα ο Κωστής μίλησε στους οπαδούς της ΑΕΚ στον σύνδεσμο της Λεμεσού

«Δεν μας βοήθησαν καθόλου. Πήγα στον Θωμά Μαύρο και του είπα πως είσαι μεγάλο όνομα, έχουν μεγαλώσει μαζί σου γενιές και γενιές και μόνο εσύ μπορείς να βγεις μπροστά. Δεν μας βοήθησαν, όμως καθόλου! Μιλήσαμε με τον Νοτιά και μας είπε ότι δεν βάζει φράγκο. Μιλήσαμε με τον Παππά μας είπε κι αυτός ότι δεν βάζει φράγκο. Ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι είναι ο κόσμος. Κάναμε μία τολμηρή πρόταση να υπάρχουν διαρκείας με 150 ευρώ το καθένα.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να βοηθήσουμε. Υπήρχε μία τεράστια αρνητικότητα και κάναμε μία γενναία κίνηση με τον Θωμά και βγήκαμε μπροστά. Χωρίς κανένα όφελος και περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο. Είχαμε κάνει μία τρελή πρόβλεψη: Υπάρχουν, σκεφτήκαμε, 1,5 εκατ. ΑΕΚτζήδες σε όλη τη γη δεν υπάρχουν 50.000 να βοηθήσουν; Τουλάχιστον να πληρωθούν οι παίκτες, οι υπάλληλοι. Μας κάνουν προσφυγές από παντού. Μέχρι και ο Αργυρίου μας έκανε προσφυγή.

Έχουν περάσει παικταράδες από την ΑΕΚ που δεν έχουν κάνει κάτι και ήρθε ο Αργυρίου να κάνει προσφυγή... Έφυγε ο Κλωναρίδης, φεύγει και ο Μάκος. Όλα αυτά έγιναν αναγκαστικά αν σου βάζουν τη θηλιά στον λαιμό. Μου λέει ο Δημητρέλος "με κυνηγάει η Εφορία. Αν δεν βρεθούν λεφτά θα με βάλουν φυλακή". Είναι δύσκολη η κατάσταση... Οι μόνοι που μπορείτε να βοηθήσετε είστε εσείς.

Πιστεύω ότι σας διακατέχουν αγνά συναισθήματα για την ομάδα. Η ομάδα περνάει τη χειρότερη φάση της ιστορίας της. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να παρακαλάω τον κόσμο. Ο μόνος τρόπος για την επιβίωση της ομάδας είναι ο κόσμος. Ας πάρει ο κάθε σύνδεσμος από 200 διαρκείας κι ας τα μοιράσει στον κόσμο της ΑΕΚ. Άλλος μπορεί να πάει δύο, άλλος τρία. Πρέπει οι σύνδεσμοι να κινητοποιηθούν. Μου ζητούν να πάω στη Χίο και στην Κρήτη. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει αλήθειες. Είμαι εδώ για σας να σας λύσω ό,τι απορία έχετε. Είμαι στη διάθεσή σας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα