«Θα μείνω γιατί το... γουστάρω»!

«Θα μείνω γιατί το... γουστάρω»!

bet365

Για την βαριά «καμπάνα» αποκλεισμού τριών χρόνων από κάθε αθλητική δραστηριότητα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στο gazzetta.gr, υποστηρίζοντας ότι η τιμωρία του ήταν έργο των Μπέου, Τσακογιάννη και Κανελλόπουλου.

Αίσθηση προκάλεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής, η οποία και τον βγάζει ουσιαστικά... εκτός ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως ωστόσο αναφέρει ο ίδιος στο gazzetta.gr είτε δικαιωθεί στην έφεση που θα κάνει, είτε όχι, θα συνεχίσει στο τιμόνι των Αχαιών, έστω κι αν είναι πρόεδρος κάποιος άλλος, με τον ίδιο φυσικά να χρηματοδοτεί την ομάδα. «Θα μείνω γιατί... γουστάρω το ποδόσφαιρο», μας εξηγεί, για να συμπληρώσει ότι το «"κύκλωμα" του Μπέου, του Τσκακογιάννη και του Κανελλόπουλου προσπαθεί να με αποδυναμώσει για να βλάψει την αξιοπιστία μου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο gazzetta.gr:

Για την βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε για την ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Είναι έργο των Μπέου, Τσακογιάννη και Κανελλόπουλου αυτό, είναι γνωστό πια το έργο των τριών κυρίων. Προσπαθούν να αποδυναμώσουν εμένα και την αξιοπιστία μου. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δρουν τόσα χρόνια. Έβαλαν δύο συνταξιούχους δικαστές, εκ των οποίων η μία είναι δικηγόρος του Κομπότη, ενώ η άλλη στενή φίλη του Πιλάβιου...».

Σχετικά με το αν η απόφαση αυτή σχετίζεται με την δράση του για την διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το κύκλωμα των στημένων αγώνων: «Αυτό νομίζω πως είναι προφανές. Επί τρία χρόνια αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν τίποτα και τώρα αποφάσισαν ξαφνικά μέσα σε ένα απόγευμα να βγάλουν τον Κούγια από το ποδόσφαιρο. Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που επί οχτώ μήνες δεν έκαναν τίποτα για την δοροδοκία του Κομπότη στα Τρίκαλα

Και μέσα σ' όλα αυτά είδαμε να αποφυλακίζεται και ο κ.Μπέος. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να έχει σχέση με αυτή την απόφαση αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω και τίποτα».

Για τις επόμενες κινήσεις του: «Είναι δεδομένο ότι θα κάνω έφεση κατά της απόφασης και είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθώ. Ακόμα ωστόσο κι αυτό δεν γίνει εγώ θα συνεχίσω να ηγούμαι της Παναχαϊκής και μάλιστα ακόμα πιο εντατικά. Δόξα τον Θεό έχω ένα δικηγορικό γραφείο που πάει πολύ καλά και θα συνεχίσω να χρηματοδοτώ την ομάδα γιατί το γουστάρω το ποδόσφαιρο. Έστω κι αν χρειαστεί να μπει κάποιος άλλος στην προεδρεία της Παναχαϊκής».

Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ το φθινόπωρο και το όνομα του Γιώργου Σαρρή που ακούγεται για την διαδοχή του Πιλάβιου: «Δεν τον γνωρίζω καλά τον κ.Σαρρή, μόνο δύο φορές τον έχω συναντήσει. Δεν ξέρω βασικά το ποιοι τον υποστηρίζουν. Από το ποιοι θα βρίσκονται από πίσω του, θα φανεί και ο βαθμός της αξιοπιστίας του».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα