ΠΑΣ για Καρέλη

Νίκος Τσιώκος
ΠΑΣ για Καρέλη

bet365

Τον Νίκο Καρέλη έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση, με δεδομένο ότι είναι κάτω των 24 ετών.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν το δικαίωμα για πάνω από τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών άνω των 24 ετών και οι δυο θέσεις είναι, ήδη, πιασμένες με τις ανανεώσεις των Τάσου Πάντου και Θέμη Τζημόπουλου.

Έτσι, οι Ηπειρώτες προσπαθούν να βρουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνάμα θα μπορέσουν να δώσουν και λύσεις. Ένας απ' αυτούς φαίνεται πως είναι ο Νίκος Καρέλης. Ο «Άγιαξ» έχει στο στόχαστρο τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη και εξετάζει την περίπτωσή του. Γι' αυτό, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι του συλλόγου να κινηθούν για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα