Επένδυση στο μέλλον η Ανζί

Επένδυση στο μέλλον η Ανζί

bet365

Η Ανζί ανακοίνωσε ακόμη δύο μεταγραφές, καθώς απέκτησε τον 20χρονο Φέντορ Σμόλοβ με την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό και τον 18χρονο Σέρντερ Σερντέροβ από την ΤΣΣΚΑ με μεταγραφή.

Ο Προύντνικοβ επέστρεψε στην Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς ο δανεισμός του στην Ανζί ολοκληρώθηκε και οι Νταγκεστανοί αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με τον Φέντορ Σμόλοβ, τον οποίο απέκτησαν από την Ντιναμό Μόσχας, επίσης με την μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, δεν προβλέπεται ρήτρα για την αγορά του 20χρονου επιθετικού το επόμενο καλοκαίρι. Μαζί με την απόκτηση του Σμόλοβ, η Ανζί ανακοίνωσε και εκείνη του 18χρονου επιθετικού Σέρντερ Σερντέροβ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα 4 χρόνια. Το κόστος δεν έγινε γνωστό, ενώ αμφότεροι ταξίδεψαν στην Αυστρία, όπου η ρωσική ομάδα βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα