«Διαζύγιο» με Λαγό η ΑΕΚ

«Διαζύγιο» με Λαγό η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Διαζύγιο» με Λαγό η ΑΕΚ

bet365

Στην πόρτα της εξόδου θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν και ο Παναγιώτης Λαγός στην ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους.

Αν κι ερχόμενος στην Ένωση δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες στους φίλους της ΑΕΚ, η πορεία του διεθνούς μέσου θα έχει άδοξο τέλος στον «Δικέφαλο». Παίκτης και ομάδα βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για να χωρίσουν οι δρόμοι τους, έπειτα από επτά χρόνια.

Οι δύο μάλιστα πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον Λαγό να βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Οι «κιτρίναμαυροι» βέβαια του οφείλει και ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ κι έπειτα από μία προκαταβολή που θα λάβει, τα υπόλοιπα θα του δοθούν σε δόσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα