Επαφές με εφορία ο Δημητρέλος

Επαφές με εφορία ο Δημητρέλος

Gazzetta team
Επαφές με εφορία ο Δημητρέλος

bet365

Την Τρίτη (10/7) ή το αργότερο την Τετάρτη θα ξεκινήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος επαφές με την εφορία προκειμένου να διαπραγματευθεί τη μείωση της δόσης του χρέους της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή η «Ένωση» βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χρόνο, με τους Θωμά Μαύρο και Ανδρέα Δημητρέλο να προσπαθούν από τη μία να βρουν επιχειρηματίες που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα και από την άλλη να μειώσουν τη δόση του χρέους προς το δημόσιο και να επιμηκυνθεί αυτό.

Τις επαφές με την εφορία έχει αναλάβει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος και θέλει σήμερα (10/7) ή αύριο να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με το δημόσιο. Η «Ένωση» ζητά να περιοριστεί το ύψος της δόσης, η οποία είναι 550.000 το μήνα, ενώ παράλληλα θα επιμηκυνθεί η αποπληρωμή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα