Τότι: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Τότι: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές»

bet365

Ο Ζντένεκ Ζέμαν είπε πως η Ρόμα θα διεκδικήσει το μέγιστο τη νέα σεζόν αλλά ο Φραντσέσκο Τότι πιστεύει ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα.

Ο Τσέχος τεχνικός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την έναρξη της προετοιμασίας των Τζιαλορόσι, με τον Τότι να παίρνει σειρά πλέον για να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο αρχηγός των Ρωμαίων, πάντως, φρόντισε να δείξει πιο προσγειωμένος, λέγοντας πως έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν μπορεί να χτυπήσει το Scudetto: «Για να κατακτήσεις τον τίτλο πρέπει να είσαι έτοιμος από όλες τις απόψεις και πλήρης. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε πιο κάτω από τη Γιουβέντους, την Μίλαν ή την Ιντερ. Για να μπορούμε να πούμε πως είμαστε ισάξιοι θα πρέπει να ενισχυθούμε και ελπίζω τον Αύγουστο η διοίκηση να κάνει δυνατές μεταγραφές».

Από εκεί και πέρα ο Τότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον οποίο άλλωστε γνωρίζει από παλιά, ενώ πέταξε και ένα... καρφί προς τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο Ζέμαν πριν λίγες μέρες είχε ερωτηθεί αν η Μεγάλη Κυρία έχει 30 ή 28 πρωταθλήματα, απαντώντας ότι «από όσα διαβάζω στα βιβλία τα βγάζω 28 αν και πιστεύω ότι κι αυτά είναι πολλά». Ο Τότι κλήθηκε να απαντήσει στην ίδια ερώτηση και είπε: «Διαβάζω τα ίδια βιβλία με τον Ζέμαν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα