Μέλος και ο Μπουμσόνγκ

Μέλος και ο Μπουμσόνγκ

Μέλος και ο Μπουμσόνγκ

bet365

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα γίνει μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες στέλνει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του τριφυλλιού, αναφέροντας: «Η κίνηση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι όλοι ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Η επιβίωση του συλλόγου είναι κάτι απαραίτητο και γι΄ αυτό το λόγο χρειάζονται αυτές οι προσπάθειες, αλλά και η λήψη σωστών αποφάσεων. Εάν υπάρχει θέληση, για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να μεγαλώσει ο Παναθηναϊκός, τότε το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό.

Η πρωτοβουλία αυτή θα πετύχει αν όλα τα μέλη - και ανάμεσα σε αυτά και εγώ καθώς πρόκειται να γίνω μέλος αυτής της πρωτοβουλίας - δείξουν την αγάπη τους, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει ο σύλλογος. Να το κάνουν με γνώμονα την αγάπη προς τον Παναθηναϊκό και όχι από κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες. Όπως και στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα αυτή η πρωτοβουλία έδειξε σταθερότητα και δημοκρατική θέληση. Τέλος, η προσπάθεια αυτή για να πετύχει χρειάζεται όραμα, αλλά και δίκαιες και σωστές αποφάσεις για το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουμσόνγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα