«Βλέπει» Γιαννιώτα ο Πανιώνιος!

Gazzetta team
«Βλέπει» Γιαννιώτα ο Πανιώνιος!

bet365

Η απόκτηση ενός επιθετικού ικανού να καλύψει το κενό του Κούτσι αποτελεί προτεραιότητα για τον Πανιώνιο, ο οποίος... γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του 19χρονου παίκτη του Άρη, Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο νεαρός επιθετικός έδειξε την περσινή χρονιά με τους κίτρινους ότι μπορεί να σταθεί και σίγουρα ότι έχει τα περιθώρια να εξελιχθεί, ενώ στα τελευταία ματς της Εθνικής U-19 για το Euro συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο. Σύμφωνα με το Goal, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλοβλέπει την περίπτωσή του και τα δεδομένα ενδέχεται να λειτουργήσουν προς όφελος του Πανιωνίου.

Ο Γιαννιώτας θεωρείται σχεδόν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως θα τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια. Και ο νεαρός τεχνικός των κυανέρυθρων θα επιδιώξει την επαφή, προκειμένου να τον φέρει στη Νέα Σμύρνη, αφού τον θεωρεί ιδανικό για αιχμή του δόρατος στο 4-2-3-1 που θέλει να παρατάξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα